English

 

Zaštita od svih prirodnih štetnih zračenja

Zaštititi se od negativnog uticaja svih prirodnih štetnih zračenja je prva stvar koju svaki čovjek treba da uradi, jer od toga mu u prvom redu zavisi njegovo zdravlje kao i zdravlje njegove porodice. Najveći uzročnik svih oboljenja su negativni uticaji štetnih zračenja.

''CG'' ploča je rezultat višegodišnjih naučnih ispitivanja (empirijsko-selektivnih) i eksperimenata čija je osnovna svrha pronaći odgovarajuću formulu potpune eliminacije svih prirodnih štetnih zračenja u željenom prostoru. Bilo je potrebno mnogo vremena da se dođe do željenih rezultata. Hvala Bogu u tome se uspjelo u potpunosti, čak i u većoj mjeri nego se očekivalo. Dobili smo ''CG'' ploču koja nas u potpunosti može zaštititi od negativnog uticaja svih prirodnih štetnih zračenja bez obzira koliko ih je i u kojoj mjeri prisutno u prostoru kojeg želimo zaštititi. Veličinu prostora štitimo odgovarajućom veličinom ''CG'' ploče. ''CG'' ploču sami možemo postaviti u svoj stan otprilike na sredinu stana, a sredinu stana ćemo odrediti najlakše povlačenjem dijagonala u stanu. Obzirom da ''CG'' ploča ne smije biti oštećena, jer u tom slučaju gubi svoju funkciju, treba voditi računa da bude postavljena na mjesto gdje ne može doći do fizičkih ošetećenja. ''CG'' ploče su trajne. Zbog njihovog oblika, ''CG'' ploče ne treba usmjeravati kao druge poznate vrste ploča (IRIS, BIOSANER itd). Jednostavnim postavljanjem na sredinu stana djeluju u krugu svoje moći i u potpunosti vas štite od svih prirodnih štetnih zračenja sve dok su tu na tom mjestu, te ste neovisni o nama. Važno je napomenuti da se ''CG'' ploče nikad ne prazne od naboja štetnih zračenja kao što je slučaj kod nekih vrsta ploča. „CG“ ploče štite vas bilo gdje – u kući/stanu, na vikendici, na moru, na izletu – jednostavno ih možete nositi sa sobom kako biste si obezbijedili zaštitu u kom god prostoru da boravite. Dakle, „CG“ ploče su univerzalne.

Od tehničkih zračenja u kući/stanu možete se zaštititi isključivo dovoljnim fizičkim udaljavanjem od aparata dok su pod naponom, a najbolje i najsigurnije je dok spavamo isključiti sve aparate koji se nalaze u spavaćoj sobi iz utičnice kao i aparate koji se nalaze u susjednoj prostoriji, ukoliko su uključeni u utičnice na pregradnom zidu između te dvije prostorije.

Eliminacijom prirodnih štetnih zračenja u svom prostoru CG pločom, kao i tehničkih zračenja osiguravate sebi i svojoj porodici zdrav život u zdravom prostoru. Sada ste svjesni činjenice koliko ste dobro napravili za sebe i za svoju porodicu. Zdravlju, dobrom raspoloženju, sreći i uspjehu ste otvorili svoja vrata, a zauvijek ste se oslobodili najvećeg uzročnika bolesti i mnogih problema.

Snagom sinergizma 20 prirodnih materijala jača se magnetno polje Zemlje koje nas prirodno štiti baš od svih prirodnih štetnih zračenja. Trajne, univerzalno i višestruko upotrebljive, nezavisne, „CG“ ploče su sasvim sigurno najjeftinija zaštita za sva vremena. Prisutni smo na tržištu već više od 6 godina.