English

 

Primjer jedne djevojčice od 5 i po godina je primjer koji plastično ilustrira uticaj štetnih zračenja. Premještanje krevetića na kojem je spavala djevojčica iz jedne sobe u drugu rezultiralo je pojavom leukemije u roku od 6 mjeseci. Roditeljima nikad nije bilo jasno kako jedno zdravo dijete može tako oboljeti, a uzrok je geopatogeno mjesto na koje je krevetić premješten. U kući i ličnom zaštitom dok je bila u bolnici, te zajedničkom snagom liječenja zvanične medicine i najboljim prirodnim preparatima na čelu sa stopostotnom alojom, nezasićenim masnim kiselinama, najjačim antioksidansima sa najboljim čistim prirodnim antibioticima kao i drugim preparatima uspjelo se pobijediti to opako oboljenje. Kada smo posjetili porodicu 2006. godine, rečeno nam je da su obje ploče oštećene - i ona koja je štitila porodičnu kuću i ona koju je djevojčica nosila za ličnu zaštitu. Djevojčica je svojim roditeljima govorila da otkako se desilo oštećenje više ne spava tako dobro kao prije. Na geopatogenom mjestu zdrava djeca se vrte, bude, plaču...i djevojčica je upravo upozoravala roditelje da ona više ne spava mirno .

Koliko košta jednu petočlanu porodicu godišnja zaštita ako uzmemo da je jedan normalan vijek života 75 godina. U jednom prosječnom stanu od 70 m² godišnja zaštita po članu porodice košta 40 feninga. A kad uzmemo da tu ploču kao najbolji vid zaštite mogu koristiti i vaši nasljednici, jer su zaštitne ploče trajne, onda komentar nije potreban. Ovo je sigurno najbolje, a ujedno i najjeftinije životno osiguranje koje vam se odmah debelo isplaćuje svaki dan. I ne zaboravite da ste s ovim svi osigurani onim što je najvrijednije za svakog čovjeka, a to je zdravlje.

Od javnih objekata zaštićeni su:

Hitna pomoć - Sarajevo;

Insitut za ispitivanje ratnih zločina - Sarajevo;

Mnoge kancelarije u sudovima, općinama i na fakultetima, širom Bosne i Hercegovine;

a najviše je zaštićenih individualnih objekata, privatnih kuća i stanova, u Bosni i Hercegovini, a velikim dijelom i u regionu, a nemali broj i diljem svijeta.

U saradnji sa dr. Semirom Osmanagićem, osnivačem Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", mjerenja štetnih zračenja vršili smo i u bosanskoj dolini piramida i tunelu Ravne, kao i na mjestu pronalaska kamenih kugli kod Zavidovića.

Takođe, učestvovali smo na Drugoj međunarodnoj naučnoj konferenciji o Bosanskoj dolini piramida (ICBP 2011), održanoj u Sarajevu i Visokom 5-6. septembra 2011.

Na 17. kongresu informoterapeuta održanom u Sarajevu 1-2. oktobra 2011. godine kojem je prisustvovao i sam dr. Skripnjuk, utemeljitelj informoterapije, prezentirali smo CG generator i CG zaštitne ploče.

O uticaju štetnih zračenja na ljudsko zdravlje, te važnosti eliminacije istih iz životnog prostora upotrebom CG zaštitnih ploča uvjerio se i popularni pjevač iz Hrvatske - Toni Cetinski.

Pogledajte našu GALERIJU slika.

Pored ove stranice, gdje nastojim učiniti dostupnim informacije u vezi štetnih zračenja i najefikasnije trajne zaštite od istih, gostovao sam u emisijama različitih medija: TV Igman, TV Hayat, TV Maglaj, Radio Hayat, Radio Mostar, ASK radio Ilidža, BM radio-Zenica i studio ''N'' u Livnu. Jako je važno da ljudi spoznaju štetne uticaje kojima smo svakodnevno izloženi, te da blagovremeno reagiraju, kako bi zaštitili sebe i svoju porodicu u prostoru u kojem borave.