English

 

MOJ TEST - ZA MOJE ZDRAVLJE:

• Budite li se noću i ne možete spavati? Ustajete li iz kreveta uz neobjašnjive bolove u tijelu? Osjećate li pri ustajanju gubljenje ravnoteže i slabost? Jeste li bez nekog vidljivog razloga vječno umorni? Boli li vas često stomak ili glava? Gušite li se noću ili imate česte probleme s disanjem? Imate li u toku spavanja česte grčeve na nekom dijelu tijela? Imate li nepravilne otkucaje srca? Imate li reumatična oboljenja? Gubite li često koncentraciju i misao? Jeste li razdražljivi, depresivni i agresivni? Sanjate li ružne snove?

Ako ste na neka od gore navedenih pitanja odgovorili potvrdno, znajte da se radi o prisutnosti štetnih zračenja u vašem prostoru! Naučno je potvrđeno da je prisutnost štetnih zračenja ogromna, jer je magnetno polje Zemlje u velikoj mjeri oslabilo, a ono ima funkciju da nas štiti od svih štetnih zračenja koja isijavaju iz Zemlje, a zajedno sa ozonskim omotačem i od kosmičkih zračenja.

 

JESTE LI ZNALI DA…

• Najčešća oboljenja koja se javljaju pod utjecajem štetnih zračenja su: slabo pamćenje, slaba koncentracija, loše spavanje, jutarnji umor, oslabljena cirkulacija, hladne ruke i noge, brzo zamaranje, glavobolje i nesvjestice, rane pojave reumatizma, oteženo začeće kod žena, sve bolesti na nervnoj osnovi, aritmija, opšta slabost, promjenjiv krvni pritisak, poremećaj menstrualnih ciklusa, noćne more, bezvoljnost, razdražljivost ili agresivnost, brzo starenje kože lica i ruku, prekomjerno debljanje ili mršanje itd. U dugotrajnijoj fazi ozračenja javljaju se teža oboljenja: oboljenja unutarnjih organa, kardiovaskularna oboljenja, oboljenja krvnih sudova, maligna oboljenja, poremećene funkcije endokrilnih i limfnih žlijezda, opšta iznemoglost i niz drugih oboljenja.

• Geopatogena zračenja u velikoj mjeri umanjuju djelotvornost lijekova, lijekovitih trava, biljnih preparata, a osnovni uzrok nastanka svih nabrojanih oboljenja su u 75% slučajeva negativni utjecaj štetnih zračenja na imunološki sistem i izazivanje općih ili parcijalnih blokada bioenergetskog sistema napadnutog živog organizma.

• Tradicionalni načini otkrivanja su podrazumijevali upotrebu pomagala kao što su rašlje ili visak. Te metode nisu jako pouzdane jer ovise o osjetljivosti pojedinca i dosta su subjektivne.

• U cilju objektivnog i znanstveno utemeljenog mjerenja svih štetnih zračenja u prostoru, elektronskim aparatima utvrđujemo prisutnost tih štetnih zračenja i totalno eliminišemo ''CG '' pločama. Sa zaštitom krenite odmah, jer od toga zavisi Vaše zdravlje i zdravlje Vaše porodice!!!

Metod našeg rada zasniva se na holističkom pristupu ozdravljenju čovjeka i prostora. Pred vama je sveobuhvatna prezentacija našeg rada. Informirajte se.

Živite zdravo!